Clapping Hydrolysis - I Will Survive

Lacka bilen

Har precis valsat framskärmarna på min bil och skulle behöva hitta en bra men relativt billig billackering i östersund. Det blev grymt bra med valsningen i alla fall, det kommer bli stor skillnad mot hur den såg ut förut. Hoppas bilen blir riktigt fet till nästa sommar, håller på att fixa till den nu under vintern så att den är helt klar till sommaren. 

På tal om bilar så älskar jag att fota, fotar gärna allt möjligt. Människor, naturen, bilar, djur. Det är väldigt roande för mig att bara ta med sig kameran och gå ut och gå i skogen och fota det jag ser.

Här om dagen gick jag ut med min sambo och fotade löven, alla dess fina färger nu när hösten är här. Det är ganska häftigt att se att längst upp på trädet är det gröna blad, sen kommer gula och till sist röda blad.