Clapping Hydrolysis - I Will Survive

Klistermärke på bilen

På söndag är det redan första advent, jag fattar inte vart tiden tar vägen. Men jag har ingen julkänsla alls, tittar ut genom fönstret och solen skiner och det är plusgrader ute. Det känns inte alls som det snart är december och jul. Har ätit lussebullar men får heller ingen julkänsla av det.

I helgen ska vi julpynta hemma och hoppas att känslan kommer fram lite mer då, fast det kommer kanske kännas konstigt att pynta med julsaker när det ser ut som det skulle kunna vara vår istället för vinter ute. Det är lite konstigt hur det kan vara sån skillnad på väder från år till år. 

Man kan köpa dekor i södertälje, jag kan varmt rekommendera den butiken där. Jag var där och köpte i höstas till min bil som jag satte på. Det håller än och hur mycket jag än tvättar sitter det kvar, men om man skulle vilja ta bort den är det väldigt lätt det med.